Semnificatia brandului AYA

Postat de către Andrei Flavius la

Trifoiul cu patru foi este un simbol ancestral geto-dac ce reprezinta primavara, speranta, credinta, dragostea si implinirea. In prezent este cel mai raspandit simbol al implinirii din lume. In Egiptul Antic, atunci cand un cuplu se casatorea i se oferea in mod traditional un trifoi cu patru foi simbolizand o binecuvantare a unirii si a iubirii lor nemuritoare. Preotii druizi foloseau trifoiul cu patru foi pentru vindecarea bolnavilor. Druizii traiau cu convingerea ca daca gaseau un trifoi cu patru foi urma sa li se intample ceva bun, iar copiii credeau ca daca il vor gasi atunci vor putea vedea zane.

In simbolistica trifoiului cu patru foi se interpreteaza ca daca il atingi vei beneficia de un castig material, faima, sanatate si asigurarea unui trai fericit pana la adanci batraneti. Se mai crede ca persoana purtatoare de trifoi cu patru foi poate fi sigura ca persoana iubita o va gasi sau se va intoarce la ea.

Se spune ca Abraham Lincoln, presedinte al SUA, care credea in simbolistica trifoiului cu patru foi a fost asasinat in prima zi cand si-a uitat trifoiul acasa. Napoleon Bonaparte a scapat de la moarte doar pentru ca in momentul cand plecase un glont spre el vazuse si se apleca spre a rupe un trifoi cu patru foi, astfel scapand cu viata.

Cifra 33 din sigla brandului 33 NEW AYA reprezinta anul 1933, moment cand inaintasii actualilor creatori de moda au avut curajul pentru acele timpuri sa deschida un atelier de croitorie, iar prin seriozitate, professionalism, bun-gust si multa responsabilitate reusesc sa transmita din secretele profesiei lor, pana astazi, la a patra generatie. AYA reprezinta brandul sub care s-au vandut colectiile anilor ‘80-’90. 33 NEW AYA reprezinta colectiile aparute dupa 2011-2012. Trifoiul cu trei frunze rosii si una alba conduce catre culoarea celor mai reprezentative soiuri de trifoi care simbolizeaza implinirea si reusita. Verdele, rosul si albul “contureaza o floare cu forme si rotunjimi rubensiene ” simbolizand femeia valoroasa, frumoasa, senzuala, cuceritoare care se poate transforma si ea intr-o floare frumoasa de primavara.